Indkøbskurv

Handelsbetingelser


BeaSkind tilbyder fri fragt i Danmark uden omdeling med PostNord eller GLS.

Mod et gebyr på 24 kr. for PostNord eller 23 kr. for GLS, er det muligt at få forsendelsen med omdeling.

Hvis ordren er modtaget og betalt senest 14:30 er forventet levering med PostNord eller GLS 1-2 hverdage.

Betaling kan ske via Bankoverførsel, kontant, eller Mobile Pay.

Kontonummer: Nykredit 5471-1291329

Forsendelsen sker først, når betalingen er modtaget.

BeaSkind tilbyder 14 dages fuld returret.

Det er en forudsætning, at det returnerede skind ikke er beskadiget.


EU's persondataforordning (GDPR - General Data Protection Regulation)

BeaSkind gemmer kun relevante og nødvendige almindelige persondata oplysninger i forbindelse med ordre behandling, fakturering og udskrivning af kvitteringer. Ved ordre afgivelse giver du hermed dit samtykke til at BeaSkind gemmer dine persondata i henhold til regnskabsloven. Relevante og nødvendige almindelige persondata er: Navn, mail adresse, mobilnummer og leverings adresse. Alle persondata opbevares elektronisk som mail eller print og slettes i henhold til regnskabslovens regler.

Bankoplysninger

Har du valgt at betale via bankoverførsel, bedes du overføre beløbet til nedenstående konto. Husk at notere dit skindnummer i overførslen. Reg. nr: 5471 Kontonr: 1291329 Bank: Nykredit

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, har du 14 dages reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Returforsendelses omkostninger refunderes ikke. Varen skal indsendes til vores adresse: (kun efter forudgående aftale)

BeaSkind

Vasegården 9

2680 Solrød Strand

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende.

Husk varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, det er derfor altid en god ide at gemme den originale emballage. BeaSkind indestår ikke for transportskade ved returnering. Det er alene en sag mellem forbruger og dennes transportør.

Klagemulighed

Hvis du vil klage over dit køb bedes du rette henvendelse til os enten pr. tlf. eller mail og vi vil straks behandle din klage.

Transportskade og andre reklamationer

Skulle du mod forventning modtage en transportskadet pakke eller du opdager en skade på produktet, skal det anmeldes indenfor 24 timer, fra modtagelse af pakke. Husk at tage billeder af skaden. Ved synlige udvendige skader, påtager kunden selv ansvaret for det skadede produkt - DERFOR: Modtager du en pakke med synlige skader - nægt da modtagelse. Pakken sendes tilbage til os og vi opretter sagen med transportøren.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret når du handler online på www.beaskind.dk Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig skriftlig meddelelse om dette. Ved handel i den fysiske butik, har du ligeledes 14 dages fortrydelsesret.

Returnering

Ønsker du at fortryde en ordre, skal du sende din ordre retur til os senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Ved returnering er det vigtigt, at du sender produktet som pakke med Track and Trace nummer, så pakken kan spores.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen til det betalingsmiddel, der er anvendt ved bestilling. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og besigtiget den.

Erhvervskunder

For erhvervskunder er der ingen fortrydelsesret, medmindre andet skriftligt er aftalt mellem kunden og BeaSkind. Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.