Indkøbskurv

BeaSkind er et dansk firma som sælger meget flotte, unikke, bløde, økologiske og naturlige fåreskind, lammeskind og andre skind produkter.

Garvning af skind er uden tvivl et af de ældste erhverv i verden og dyreskind er stadig meget populære. Man kan godt tale om renæssance af dette gamle håndværk. Årsagen er den stigende forbrugerinteresse for traditionelle, naturlige produkter.

Vi samarbejder med flere små, familieejede producenter af skind fra Zakopane i hjertet af de polske Tatry bjerge.

Garvningsprocessen er gået i arv fra generation til generation, dette sikre skind af den absolut højeste kvalitet, vores skind fælder ikke.

Alle vores skind har en behagelig duft, kun skind at visse typer af ældre får har en kraftigere duft af får.

I garvningsprocessen indgår der kun miljøvenlige EU godkendte produkter som salte, bark, spåner af rødder, eg, gran, birk og forskellige sorter af pil, samt forskellige plantedele som sumak og mose-pors. Der bruges ingen kemi men der tilsættes lidt blomsterduft i skylleprocessen for at dæmpe duften af får. Skindets duft tilpasser sig duften i hjemmet efter en til to måneder.

Vores producenter garver skind fra hele Europa. De garvede skind bliver solgt kun til Europæiske kunder.

Skindene kommer fra får og lam, der lever hele livet ude i den fri natur, det giver den lækreste røgede ost kendt i Europa som Oscypek, det bedste kød og de flotteste skind.

Lamme- og fåreskind indeholder lanolin, et naturligt animalsk fedtstof. Lanolin danner en beskyttende barriere imod bakterier og mider og virker derfor anti-allergiske. Lanolin bruges også i cremer og salver.

Fåre- og lammeskind hjælper kroppen med at holde en konstant temperatur, så du ikke sveder eller fryser. Lammeskind er naturligt brandhæmmende.

Lammeskind optager nemt vanddampe fra omgivelserne og kan absorbere op til 33% af sin egen vægt i fugt, hvilket gør at skindet ikke klæber til huden.

Fåre- og lammeskind er specielt velegnet til mennesker med reumatisme, sengeliggende personer med tryksår, legetæppe til børn og som indlæg i barnevogne - dog ikke som liggeunderlag under søvn indendørs!

Brug dine fåre- og lammeskind i stole, i gyngestole, på sofaen, på gulvet, ved pejsen, i udestuen eller bare som pynt.

Sådan måles vores skindStørrelsen på skindet måles på skind siden, som vist på tegningen.